Ansjosfileter med julekrydder 150g
om
Ansjosfileter med julekrydder
Håndpakkede ansjosfileter i lake, krydret med tradisjonsrikt julekrydder. Fisket på høsten. Fisken blir nøye filetert for hånd, og blir også håndlagt i boksen.
Ansjos og fangstmetode
Ansjos er ikke egen fisketype, men består av brisling som blir til ansjos gjennom en spesiell foredlingsmetode. Fisket i de kalde norske havområdene og Nordsjøen.
Hvor kan ansjosfileter med julekrydder kjøpes?
Ansjos med julekrydder finnes i utvalgte dagligvareforretninger over hele landet. Spør i din lokale butikk hvis du ikke finner produktet. Du kan også sende oss en henvendelse via kontaktskjema eller sende en epost til [email protected].
ingredienser
Ingredienser
Fisk – brislingfileter, (Sprattus sprattus)marinade (vann, sukker, salt, eddik, krydder (nellik, kanel, allehånde, sort pepper, ingefær, oregano) konserveringsmiddel (E211), karamellisert sukkerkonsentrat, farge: karmin) Tilgjengelig i bokser på 111gram.
Allergi
Produktet inneholder fisk.
ernæring
Næringsinhold per 100 g
Energi | 788/188 kJ/kcal |
Fett | 9,8 g |
hvorav mettet fett | 3,0 g |
hvorav enumettet fett | 4,1 g |
hvorav flerumettet fett | 3,7 g |
hvorav transfettsyrer | <0,1 g |
Karbohydrater | 13 g |
hvorav sukkerarter | 12 g |
Fiber | <0,5 % |
Protein | 12 g |
Salt | 9,5 g |
Kolesterol | 58 mg |
Sodium | 3,8 g |
Omega-3 fettsyrer | 2,7 g |
hvorav EPA | 0,9 g |
hvorav DHA | 1,8 g |
Vitamin A | 36,1 μg |
Vitamin B12 | 1,57 μg |
Vitamin C | < 1,0 mg |
Vitamin D | 3,04 μg |
Vitamin E | 1,57 μg |
Selen | 0,016 mg |
Kalsium | 67,2 mg |
Jern | 1,11 mg |
Kalium | 71,2 mg |
Omega-6 fettsyrer | 0,3 g |
Les mer om helsefordeler og næringsinnhold i ansjos.
Oppbevaring og holdbarhet
Oppbevares kjølig. Se best før merking på boksen. Boksen er forsynt med et hendig plastlokk, slik at den holder kvaliteten hele julen.