Ansjosfileter med julekrydder 150g

om

Ansjosfileter med julekrydder

Håndpakkede ansjosfileter i lake, krydret med tradisjonsrikt julekrydder. Fisket på høsten. Fisken blir nøye filetert for hånd, og blir også håndlagt i boksen.

Ansjos og fangstmetode

Ansjos er ikke egen fisketype, men består av brisling som blir til ansjos gjennom en spesiell foredlingsmetode. Fisket i de kalde norske havområdene og Nordsjøen.

Hvor kan ansjosfileter med julekrydder kjøpes?

Ansjos med julekrydder finnes i utvalgte dagligvareforretninger over hele landet. Spør i din lokale butikk hvis du ikke finner produktet. Du kan også sende oss en henvendelse via kontaktskjema eller sende en epost til [email protected].

ingredienser

Ingredienser

Fiskbrislingfileter, (Sprattus sprattus)marinade (vann, sukker, salt, eddik, krydder (nellik, kanel, allehånde, sort pepper, ingefær, oregano) konserveringsmiddel (E211), karamellisert sukkerkonsentrat, farge: karmin) Tilgjengelig i bokser på 111gram.

Allergi

Produktet inneholder fisk.

ernæring

Næringsinhold per 100 g

Energi 788/188 kJ/kcal
Fett 9,8 g
hvorav mettet fett 3,0 g
hvorav enumettet fett 4,1 g
hvorav flerumettet fett 3,7 g
hvorav transfettsyrer <0,1 g
Karbohydrater 13 g
hvorav sukkerarter 12 g
Fiber <0,5 %
Protein 12 g
Salt 9,5 g
Kolesterol 58 mg
Sodium 3,8 g
Omega-3 fettsyrer 2,7 g
hvorav EPA 0,9 g
hvorav DHA 1,8 g
Vitamin A 36,1 μg
Vitamin B12 1,57 μg
Vitamin C < 1,0 mg
Vitamin D 3,04 μg
Vitamin E 1,57 μg
Selen 0,016 mg
Kalsium 67,2 mg
Jern 1,11 mg
Kalium 71,2 mg
Omega-6 fettsyrer 0,3 g

Les mer om helsefordeler og næringsinnhold i ansjos.

Oppbevaring og holdbarhet

Oppbevares kjølig. Se best før merking på boksen. Boksen er forsynt med et hendig plastlokk, slik at den holder kvaliteten hele julen.

Oppskrifter med Ansjos