Lofotpostei 100g
om
Lofotpostei
Førsteklasses Lofotpostei fremstilt av torskelever fra Lofoten, torskerogn og tomatpuré etter tradisjonell oppskrift.Et gourmetpålegg med selve smaken av Norge!
Torsk og fangstmetode
Førsteklasses torskeleverpostei fra norsk-arktisk torsk fanget utenfor Lofoten, hvor det har blitt fisket torsk i en årrekke.
Hvor kan Lofotpostei kjøpes?
Lofotpostei finnes i de utvalgte dagligvareforretninger over hele landet. Spør i din lokale butikk hvis du ikke finner produktet. Du kan også sende oss en mail til [email protected] eller sende en epost til [email protected].
ingredienser
Ingredienser
Torskerogn (38 %), torskelever (25,5 %), vann, soyaolje, torskeleverolje, tomatpuré, salt, sukker, fortykningsmiddel (johannesbrødkjernemel, guarkjernemel), maisstivelse, røkaroma. Tilgjengelig i bokser på 100 g.
Allergi
Produktet inneholder fisk og soyaprotein.
ernæring
Næringsinhold per 100 g
Energi | 1366/331 kJ/kcal |
Fett | 31 g |
hvorav mettet fett | 4,4 g |
hvorav enumettet fett | 17,1 g |
hvorav flerumettet fett | 8,6 g |
hvorav transfettsyrer | 0,1 g |
Karbohydrater | 1,9 g |
hvorav sukkerarter | 1,3 g |
Fiber | 1,3 g |
Protein | 11 g |
Salt | 2,0 g |
Kolesterol | 80 mg |
Sodium | 800 mg |
Omega-3 fettsyrer | 6,1 g |
hvorav EPA | 1,4 g |
hvorav DHA | 2,2 g |
Vitamin A | 1360 µg |
Vitamin B12 | 5,1 µg |
Vitamin C | 1 mg |
Vitamin D | 30 µg |
Vitamin E | 3,4 mg |
Selen | 47 mg |
Kalsium | 5,2 mg |
Jern | 0,6 mg |
Kalium | 142 mg |
Omega-6 fettsyrer | 2,9 g |
Les mer om helsefordeler og næringsinnhold i lofotpostei.
Oppbevaring og holdbarhet
Se best før merking på boksen. Etter at boksen er åpnet kan Lofotpostei oppbevares 2 dager i kjøleskap.