Sardinsmørbrød

Topp smørbrødet med sardiner for en svært herskapelig oppgradering av søndags-brunsjen.

ingredienser

Rugbrød
1/4 rødkål
150 ml rødvinseddik
50 g brunt rørsukker
En klype fenikkelfrø
1/2 kanelstang
2 egg fra frittgående høns
Sardiner i olje
100 g majones
15 g dijonsennep
5 g engelsk sennep
Brønnkarse

Slik gjør du

  1. Finsnitt rødkålen og kok opp med rødvin, sukker, fenikkelfrø og kanelstangen.
  2. Når det koker, rør godt, ta av platen og dekk til.
  3. Kok eggene i 6,5 minutter og kjøl i kaldt vann, skrell og del i to.
  4. Bland sennep og majones.
  5. Skjær opp og rist brødet lett.
  6. Anrett ved å bre majones på brødet, deretter rødkål, egg, brønnkarse og sardiner.

Del denne oppskriften

Prøv disse