Tunfisk- og halloumisalat

Oppdag en spennende smakskombinasjon med vår deilige tunfisk- og halloumisalat. Denne salaten kombinerer den sunne tunfisken med den fyldige halloumiosten for en perfekt balanse mellom smaker og teksturer.

ingredienser

1 boks Yellowfin tunfisk i olivenolje
1 middels stor squash
1/2 ts olivenolje
2 never baby-spinat
2 store tomater
1/2 kartong kikerter i vann (ca. 115 g avsilt vekt)
100g halloumi-ost
1 ts sesamfrø
1 ts balsamico eddik
Bladpersille

Slik gjør du

  1. Del opp squashen og drypp over noen dråper olje. Varm opp en grillpanne eller stekepanne til høy varme og stek squashen i 1-2 minutter på hver side, til de er gylne.
  2. Del opp tomaten, og legg på et serveringsfat sammen med den grillede squashen, spinat og kikerter.
  3. Del opp halloumi osten og ha i stekepannen (uten olje). Stek på høy varme i 2-3 minutter uten å flytte på dem, til de er gylne. Snu deretter og stek den andre siden. Strø over sesamfrø og flytt til serveringsfatet.
  4. Dryss over persillen og avslutt med å ha på balsamico-eddik.

Del denne oppskriften

Prøv disse