Tunfisk- og halloumisalat
Oppdag en spennende smakskombinasjon med vår deilige tunfisk- og halloumisalat. Denne salaten kombinerer den sunne tunfisken med den fyldige halloumiosten for en perfekt balanse mellom smaker og teksturer.
Slik gjør du
- Del opp squashen og drypp over noen dråper olje. Varm opp en grillpanne eller stekepanne til høy varme og stek squashen i 1-2 minutter på hver side, til de er gylne.
- Del opp tomaten, og legg på et serveringsfat sammen med den grillede squashen, spinat og kikerter.
- Del opp halloumi osten og ha i stekepannen (uten olje). Stek på høy varme i 2-3 minutter uten å flytte på dem, til de er gylne. Snu deretter og stek den andre siden. Strø over sesamfrø og flytt til serveringsfatet.
- Dryss over persillen og avslutt med å ha på balsamico-eddik.