Tunfisk i regnbuesalat

Frisk opp hverdagen med denne fargerike kombinasjonen av tunfisk, ferske grønnsaker og brødkrutonger.

ingredienser

1 boks Yellowfin tunfisk i olivenolje
1 rødbete – du kan bruke flere slags beter om du vil
3 reddiker
Brødskiver
Olivenolie
100 g crème fraiche
En klype paprikapulver
En klype hakket persille
Svart pepper

Slik gjør du

  1. Vask og skrell rødbeten og skjær tynne skiver.
  2. Skjær reddikene i båter.
  3. Skjær opp brødet i terninger.  Varm godt med olivenolje til medium varme i en panne. Ha i brødterningene og la krutongene steke til de er sprø på alle sider.
  4. Bland sammen crème fraiche, persille og paprikapulveret.
  5. Anrett salaten med rødbete som base, så reddiker, tunfisk og crème fraiche dressingen på toppen. Krydre med pepper etter ønske.

Del denne oppskriften

Prøv disse