Tunfisksalat med vårløk og gresk yoghurt

Time 10 Min

Denne tufisksalaten lager du ferdig på 10 minutter. Her er det ikke mye du trenger å gjøre før du har et aldri så lite snaddermåltid foran deg.

ingredienser

2 porsjoner

2 bokser tunfisk med chili
2 egg
4 vårløk
3 ss gresk yoghurt
¼–½ ts salt
saft av ¼ sitron
noen skiver grovt brød
noen salatblader

Slik gjør du

  1. Legg eggene i en kasserolle med kaldt vann. Kok opp og la eggene koke i 8 minutter. Slå så over nok kaldt vann til å stoppe kokeprosessen. Skrell eggene og del dem i båter.
  2. Vask vårløken og skjær den i tynne ringer. Bland den sammen med resten av ingrediensene i en bolle. La litt av tunfisken være igjen til etterpå. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
  3. Server tunfisksalaten med noen skiver grovt brød. Legg resten av tunfisken over selve salaten ved servering.

Tips

Skal du ut på tur, kan du ”grave ut” innmaten i et rundstykke og fylle det med denne tunfisksalaten. Super turmat!

Del denne oppskriften

Prøv disse